Sprekerscoaching

“Ik wil zo graag mijn nieuwjaarsrede houden zonder klamme handen…..” of “kun je mij leren hoe ik mijn camera-angst kwijtraak? ” of “Ik krijg maar geen contact met de zaal, hoe kan ik…”
Dit soort vragen worden mij veelvuldig gesteld.

Er zijn zoveel momenten waarop je moet spreken; in het openbaar, voor een specifiek gehoor bij een speciale gebeurtenis of op een mooi evenement.
Spreken en presenteren, met of zonder camera, gaat altijd over: contact maken, authenticiteit en het brengen van een heldere boodschap.

Angsten om te spreken in het openbaar kun je overwinnen door je gedachtekronkels te ontmaskeren.
Bewust leren omgaan met je eigen plus- en minpunten, met lichaamstaal en stemexpressie. Spreken en presenteren kun je leren en verbeteren door te oefenen en door simpelweg te doen……

Presenteren is een combinatie van techniek en het vergroten van je persoonlijkheid.
Bij alles wat je doet is de zaak om heel dicht bij jezelf te blijven en vanuit een enorme dosis energie je verhaal te doen. Het is erg interessant om te zien hoe op deze eenvoudige maar doeltreffende wijze mensen zichzelf (her)ontdekken.

De sprekers- en presentatietrainingen zijn zeer praktijkgericht, waardoor er snel resultaat wordt geboekt. De cursus of training wordt gegeven door Karenanna alleen, of in samenwerking met anderen. Individuele training, of kleine groepen tot ca. 11 personen.

Voor meer informatie en voorwaarden neemt u gerust contact op per e-mail of telefoon.

%d bloggers liken dit: